Human Design

De wetenschap van
differentiatie

Op het moment van geboorte werd je unieke imprint geactiveerd.
Human Design is een praktisch hulpmiddel en geen geloofssysteem. Elk consult is een uitnodiging om te gaan experimenteren met de mechanica van je eigen energiehandboek. Deze handleiding laat zien hoe jouw energie kan stromen zonder weerstand. Door je eigen ervaring zul je weer in contact komen met je ware essentie. Herwinnen van vertrouwen in jezelf: weten hoe en wanneer te handelen, hoe beslissingen te nemen die voor jou juist zijn en hoe situaties aan te gaan die voor jou juist zijn. De deur openen naar het potentieel van zelfliefde. Het kan gebruikt worden om relaties te analyseren en om ouders te helpen hun kinderen te begeleiden. Het wordt steeds meer gebruikt door ondernemers of managers in bedrijven en groepsdynamica.

Het is gebaseerd op een synthese van oude en moderne kennis: Astrologie, de Chinese I´Ching, de Joodse Kabbala, het Hindoeïstische Brahmaanse Chakrasysteem, Genetica, Astronomie, Quantum Fysica en Biochemie. En heeft een indeling in 4 energietypen: Manifestors, Generators, Projectors en Reflectors.

De Basis Analyse, Carrière Design Analyse en groepsanalyse voor kleine bedrijven zijn geschikt voor iedereen op elk moment.
De andere analyses (kinderontwikkeling, levenscyclus, zonneterugkeer, incarnatiekruis en connectie) worden aanbevolen na een basis analyse. Zie hieronder voor meer informatie over elke analyse. (elke analyse kan online worden gegeven)

IHDS-Certified

Basis Analyse

De basisanalyse van je ware zelf. Hoe stroomt je energie het beste en wat blokkeert de natuurlijke weg. Wat is jouw rol in het dagelijks leven en hoe neem je de juiste beslissingen om vrede, voldoening, verrassing of succes te ervaren.

€120 / 90 min

Kinder Analyse

Een uitgebreide analyse van de ontwikkeling van je kind. Inclusief hoe je jouw kind kunt begeleiden om volgens zijn/haar eigen energie te leven en hoe je de communicatie kunt verbeteren. Inclusief tips voor een gezonde slaap en stimulering van het leervermogen.

€120 / 90 min

Levenscyclus Analyse

Een analyse van je huidige levenscyclus. Wat dit betekent voor jouw individuele ontwikkeling en persoonlijke omstandigheden.

€120 / 90 min

Zonneterugkeer Analyse

Elk jaar rond 3 maanden voor je verjaardag verandert de energie-invloed om je heen. Deze analyse richt zich op de kansen en uitdagingen van je nieuwe jaar.

€120 / 90 min

Connectie Analyse

Zodra 2 mensen binnen een afstand van 2 meter bij elkaar komen, ontstaat er een nieuw energieveld. Denk aan allerlei soorten relaties, zoals die met je familieleden, vrienden of op het werk. Deze analyse gaat in op wat er in dit veld gebeurt en hoe je het beste met elkaar om kunt gaan om de communicatie te verbeteren en acceptatie & respect te versterken.

€150 / 90 min

Incarnatiekruis Analyse

Een analyse van je levensdoel: waarvoor je energetisch ontworpen bent om te doen in dit leven.

€120 / 90 min

Adres

Clínica Foz Cávado
R. Dr. Fernando De Barros 2
4740-232 Esposende, Portugal

Telefoon

00351 - 938 937 137